Voor een effectiever magazijn
  • You are visiting from United States. Unfortunately it is not possible to place orders on JekaShop.nl from your current address. Would you like to go to JekaShop.com?

    Klantbeoordelingen

    Lars

    Date: 18 juni 2018
    • Beoordeling
    • Binnen 24 uur en conform bestelling geleverd.

    Eschler Daniel

    Date: 29 mei 2018
    • Beoordeling
    • Super schnelle Lieferung und Top Ware

    Allan Legarth Nielsen

    Date: 17 mei 2018
    • Beoordeling
    • Great service!

    Marcela Křížová

    Date: 9 mei 2018
    • Beoordeling
    • Objednávka dodána rychle a bez problémů. Uvítala bych platbu těchto drobností v Kč a popř.na dobírku. Komunikace ohledně potvrzení byla v ČJ, ale faktura přišla v AJ...V ČJ by bylo na Vašem eschopu a v Kč objednání jednodušší.

    JARRY Alain

    Date: 25 april 2018
    • Beoordeling
    • Satisfait de ma commande reçue rapidement matériel correspondant au descriptif (solidité, roulettes silencieuses)

    Anders Jonsson

    Date: 13 april 2018
    • Beoordeling
    • Beställde klistermärken och fick för lite av en sort och för mycket av en sort !!!

    • Dear Anders,

      Unfortunately we do not speak Swedish, so we do not completely understand your comment. Our customer service will contact you.

      Kind regards,
      JekaShop

    Henrik Christiansen

    Date: 9 april 2018
    • Beoordeling
    • Vareprøverne blev leveret i løbet af få dage, og den vare jeg derefter bestilte - PermaStripe Smooth gulvtape - blev også leveret hurtigt.
      Gulvtapen er brugt til kølbeskyttelse på min kajak. Den var meget nem at montere, og nu er jeg spændt på hvor holdbar den er.

    Theo van der Heijden

    Date: 9 april 2018
    • Beoordeling
    • Keurig op tijd geleverd, product voldoet aan de verwachting

    van workum group

    Date: 29 maart 2018
    • Beoordeling
    • Correcte en snelle levering

    renodek

    Date: 28 maart 2018
    • Beoordeling
    • correcte en snelle levering . AANRADER !!!!!!

    Onderdelen 1 tot 10 van totaal 51

    per pagina
    Pagina:
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    6. 6
    Nieuwsbrief
    Ontvang de laatste updates van JekaShop
    Wilt u de laatste updates van JekaShop ontvangen? Vul dan hier uw e-mailadres in: